Specialister på inredning

L.E. Svensson Snickeri AB är ett väletablerat företag som tillverkar inredningssnickerier för både offentliga och privata miljöer. Våra kunder utgörs bland annat av byggnadsföretag, inredningsfirmor, arkitektbyråer samt privatpersoner. Unik erfarenhet och professionell kompetens gör oss till den självklara samarbetspartnern för dig som kräver högsta kvalitet på såväl tjänster som produkter.
Vår känsla för kvalitet har präglat verksamheten i över ett sekel och gjort oss till vad vi är idag. I vår verkstad möts människa och maskin. Gediget hantverkskunnande kombinerat med modern produktionsteknik ger oss stor flexibilitet och rätt resurser att genomföra såväl större avancerade inredningsprojekt som mer traditionella snickeriarbeten. Komplexa inredningsuppdrag är en av våra specialiteter.
Vi har en modern och välutrustad maskinpark som även ger möjlighet till effektiv serietillverkning. Med hjälp av CAD/CAM-teknik kan vi ta fram tillverkningsunderlag från digital ritning och överföra det direkt till maskin. Det minimerar tiden för produktionsberedning och effektiviserar tillverkningsprocessen. NC-styrda maskiner och egen lackeringsutrustning gör att vi har kontroll över hela produktionskedjan, från materialval till slutfinish.

Vi har dessutom ett stort nätverk av samarbetspartners och leverantörer inom flera områden som t.ex. smide och glas. Därmed kan vi vara den totalleverantör som krävs för att genomföra moderna inredningsprojekt